Kan du anbefale klinikken?

På en skala fra 0 til 10, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Patty Wellness til andre?

Vil ikke anbefale Helt sikkert anbefale
Klinikken og CORONA-pengene
cvrapi.dk eller Coronapenge.dk Hos cvrapi.dk udfyld søgefelt med cvr 40001743 og vælg knappen "Gå til virksomhed", for at finde oplysninger.
Hjemmeside pattywellness.dk Læs anmeldelser og indlæg

COVID-19: Husk mundbind og gyldig coronapas. Tip polititet ved brud på regler.

Resume

Patty Wellness er stiftet i Østbirk den 01/11 - 2018 og fået tildelt CVR-nummer 40001743. Virksomheden er en enkeltmandsvirksomhed med branchekode 960400 Aktiviteter vedrørende fysisk velvære.

Fuldt ansvarlig deltager i virksomheden er Phatthaya Phromchanthuek.

Emailadressen [email protected]com kan også anvendes til at kontakte klinikken. Du kan også besøge klinikken på hjemmesiden pattywellness.dk og læse om aktuelle tilbud.

Klinikken blev oprettet på MassagePlus den 2018-11-22 og sidste ændring 2020-05-14.

Der arbejdes på: Besøg det nye forum.

Du behøver ikke registrere dig som bruger, men kan bare skrive. Dette betyder ikke at du kan skrive uden ansvar.

Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret