Saibua Thaimassage - Aarhus

Uofficiel side! Denne side blev oprettet fordi besøgende på MassagePlus har vist interesse for denne klinik. Denne side er ikke associeret med eller godkendt af nogen med tilknytning til Saibua Thaimassage. Lukket
(5 vurderinger)
Rabat muligheder
2/ 348 udvikling

Adresse

Se gadefoto

I nabolaget

Nærmeste klinikker
Star Massage ca. 0.6 km
Silkeborgvej 32, 8000, Aarhus
Ban Wellness & Massage ca. 0.7 km
Silkeborgvej 248, 8230, Åbyhøj
Sky Massage ca. 0.8 km
Skernvej 2 Kld., 8000, Aarhus
Rommaneeya Spa & Massage ca. 0.9 km
Viborgvej 25, 8000, Aarhus
MAKS Massage ca. 1.1 km
Thorvaldsensgade 32, 8000, Århus
Chatt Thong Thaimassage ca. 1.3 km
Helge Rodes Vej 11, kld, 8210, Aarhus
King Thaimassage ca. 1.4 km
Morten Børupsgade 16 kld, 8000, Århus
Slap Af Thai Royal Massage & Welness ca. 1.5 km
Vestergade 64, 8000, Aarhus
Thai Wat-Po Massage ca. 1.5 km
Trepkasgade 33, 8000, Aarhus
Dejlina Thai Massage ca. 1.5 km
Teglværksgade 18, 8000, Århus
Promovering
Mangler du en hjemmeside? Hent koderne fra MassagePlus og tilpas egen hjemmeside.

Vælg mellem traditionel og pæn stil og topmoderne brutalist stil.

Traditionelt? Brutalist?

Beskrivelse

Om klinikken

Saibua Thaimassage borger som altid for kvaliteten! Ømhed i nakke og krop? Lad klinikken løse disse problemer hurtigt :) Når du forlader Saibua Thaimassage er du med garanti en tilfreds kunde. Svært at finde tilsvarende massage i Aarhus området.

Vurderinger

Retningslinier for bedømmelser

Indsendelse af din bedømmelse afhænger af din accept af nedenstående betingelser.

  1. Disse retningslinier kan ændres og nye tilføjes uden yderligere varsel.
  2. Din bedømmelse accepteres kun hvis du er i Danmark. Befinder du dig i udlandet afvises din bedømmelse.
  3. Du må ikke anvende bandeord eller latrinære eller seksuelt ladede udtryk. Enhver form for uhøvisk sprogbrug fjernes øjblikkeligt. MassagePlus forbeholder sig derfor retten til at rette i eller slette bedømmelser eller dele deraf, uden yderligere varsel.
  4. Det er forbudt at beskrive seksuelle ydelser i en bedømmelse. Derfor er ord eller forkortelser som HJ, BJ, Fuldpakke og beslægtede ord ikke tilladt. Det er tilladt at bruge udtryk der roser massørens håndelag, charme mv. og beskrive denne som skælmsk og charmerende eller lignende udtryk. Ordinær sprogbrug fjernes uden yderligere varsel.
  5. MassagePlus kan slette, rette eller erstatte dele af eller hele bedømmelsen, hvis kvaliteten af skrivelsen er for lav eller teksten indeholder for mange fejl. For at gøre ulæselige bedømmelser mere læsevenlige kan stavefejl rettes og af punktum, komma og lign. tegn indsættes af MassagePlus. Du opfordres derfor til at anvende stavekontrol under skrivningen og bruge punktum til at adskille sætninger.
  6. MassagePlus kan ændre i bedømmelser uden varsel og uden at angive årsag.
Opret egen bedømmelse
29/05/2018 af Aldo Pedersen
May en smuk pige giver fantastisk massage.Massagen ...

May en smuk pige giver fantastisk massage.Massagen er meget veludført. Den thailandske skønhed bruger både underarmen og hænder og gør det godt, både når man ligger på maven og ryggen. Byens bedste massage.

05/04/2018 af Virgil
Første besøg hos Saibua. Blev modtaget ...

Første besøg hos Saibua. Blev modtaget af Pat som er ejeren og blev vist ind i et meget rent og fint rum med et temmelig flot trægulv som jeg også kommenterede. Stedet er meget rent og pænt.

Pat er omkring 35-40 år, slank og pæn. Dette betyder intet for massagekvaliteten men så er det på plads.

Rummet jeg blev anvist har rigtig solid massagebriks som man finder hos fysioterapeuter. Hul til ansigt, hæve-sænke funktionalitet mm. Rammerne var således perfekte.

Jeg bestilte 30 minutter til 200 kr og Pat startede med en oliemassage. Hun kaldte det et medium-hård massage og det var ganske enkelt fantastisk. En følelse af velbehag i hele ryggen mens Pat masserede tilpas hårdt. Helt perfekt. Hun identificere et par punkter på ryggen som fik ekstra opmærksomhed og lidt hårdere tryk og igen var det perfekt - ikke for hårdt og ikke for blødt. Den absolut bedste thaimassage nogensinde.

Resten af massagen var selvfølgelig også perfekt med det rigtig tryk og rette mængde olie. Pat lagde et varmt og fugtig håndklæde over den øverste del af ryggen og flyttede det lidt senere til lænden.

Det var det! Fremragende, perfekt og jeg vil ha mere af den slags massage. Ingen pjasken men en dame der kan sit kram.

Denne skrivelse er så rosende at det ganske naturligt vækker mistanke men Pat hos Saibua Thaimassage kan virkelig sit kram. Jeg har ingen erfaring med den anden massør der ind imellem hjælper Pat men har tænkt mig at bestille en ny tid snarest og skriver en ny vurdering.

15/02/2018 af Kritiken
Pænt og rent, men bestil kun massage. XX ...

Pænt og rent, men bestil kun massage. XX er ikke deres specialitet. :(

Rettet /Roland

29/01/2018 af Thai-fan
Jeg var der for en måneds tid siden, så ...

Jeg var der for en måneds tid siden, så til alle på forum: Undskyld undladelsessynden, og jeg vil så alligevel knytte nogle ord på oplevelsen, selvom den ligger tilbage i det gamle år.

Det var Pat, der masserede. Hun er en nok 35-40 årig velholdt dame, der absolut er velformet på den der thai-måde som mange af os nok falder for - ikke tyk, men med former på de rigtige steder :-)

Saibua er vel hvad man kan betegne som et sted, der ligger imellem grøn og rød i thailisten-lingo: Et sted, der absolut er pænt, forstået på den måde, at det ikke har den der kælderstemning, og der ikke lugter af thai-madlavning.

Massagen gik i gang, og den foregik fuldt afklædt (for mit vedkommende; ikke Pat, der var iført en tætsiddende kjole, der klædte hende godt, uden at være ovre i den vulgære ende - fedt :-) ). Den første tid var mellemhård massage uden pirring, men efter 20-25 minutter bekyndte der at komme opmærksomhed på de dele, hvilket hun gjorde rigtigt godt.

Jeg vil tro, at den obligatoriske "vend dig om" kom efter godt og vel en halv time - og ikke et øjeblik for tidligt, fordi hun kan virkelig sit kram. I stedet for kun at fokusere på at få en udløsning frem, så nussede hun mig langsomt frem imod en, med en dejlig pirrende teknik, hvor hun havde en hånd i gang med de dele, mens den anden hånd var på brystkassen - dejligt og en variant som der er forbavsende få thaier, der bruger.

Klimakset fulgte - med stort thai-smil til følge.

Efter cirka 40 minutter var jeg ude på den befærdede Silkeborgvej igen. En god oplevelse rigere og 600 kroner fattigere. Absolut rimeligt, ift. totaloplevelsen.

Jeg tror ikke, at Saibua og Pat tilbyder mere end XX. Men det er også bestemt turen værd.

Censur af nogle ord. Angav karakter til 5 udfra beskrivelse /Roland

19/10/2017 af Mand
Dejlig velkomst. Meget søde og varme piger. ...

Dejlig velkomst. Meget søde og varme piger. Rent og pænt i klinikken. Professionel massør, som forstod at finde de ømme steder. Absolut en klinik jeg vil anbefale.

Åbningstider

mon 10:00-19:00
tue 10:00-19:00
wed 10:00-19:00
thu 10:00-19:00
fri 10:00-19:00
sat 10:00-19:00
sun
Happy hour

Priser

Thaimas. 60min 400
Thaimas. 30min 250
Oliemas. 60min 300
Oliemas. 30min 200
Priser ikke oplyst. Du ser derfor DEP anbefalede priser
Oplysningerne på denne eller andre sider kan være forældede eller forkerte. Kontakt klinikken selv for at verificere information.
Egne noter i din browser. Snarest muligt kan de gemmes online og deles med andre.