Sky Massage - Aarhus

Uofficiel side! Denne side blev oprettet fordi besøgende på MassagePlus har vist interesse for denne klinik. Denne side er ikke associeret med eller godkendt af nogen med tilknytning til Sky Massage. Lukket
(1 vurderinger)
Rabat muligheder
22/ 190 udvikling

Adresse

Se gadefoto

I nabolaget

Nærmeste klinikker
Rommaneeya Spa & Massage ca. 0.1 km
Viborgvej 25, 8000, Aarhus
Star Massage ca. 0.2 km
Silkeborgvej 32, 8000, Aarhus
MAKS Massage ca. 0.3 km
Thorvaldsensgade 32, 8000, Århus
Slap Af Thai Royal Massage & Welness ca. 0.6 km
Vestergade 64, 8000, Aarhus
Dejlina Thai Massage ca. 0.6 km
Teglværksgade 18, 8000, Århus
Yupa Massage ca. 0.6 km
Nørre Allé 81, st tv, 8000, Aarhus
Karma Thai Massage ca. 0.7 km
Grønnegade 64, 8000, Århus
T & T Wellness ca. 0.8 km
Nørre Allé 35, 8000, Aarhus
Ferng Fah Massage ca. 0.9 km
Gammel Munkegade 9 , 8000, Århus
Koon Wellness ca. 1 km
Frederiks Alle 36, 8000, Aarhus
Promovering
Mangler du en hjemmeside? Hent koderne fra MassagePlus og tilpas egen hjemmeside.

Vælg mellem traditionel og pæn stil og topmoderne brutalist stil.

Traditionelt? Brutalist?

Beskrivelse

Om klinikken

Ny klinik i Århus med stærk fokus på traditionelle massager som thaimassage, oliemassage og fodmassage. Første korte brugerbeskrivelser roser kvaliteten af massagen.

Pt, primo 2018, får du hver tredje massage gratis. Man kan købe et gavekort med 3 stk massage for 1000kr. Et meget simpelt og godt tilbud. MassagePlus elsker enkelthed så Sky Massage skal have ros.

Man må sige de lægger rigtig godt ud fra starten. Allerede nu ses at klinikken har potentiale og skiller sig positivt ud.

Klinikken er meget nemt at finde, hvis man tager udgangspunkt i Ceres krydset. Kører man ad Viborgvej er det første vej til venstre efter højhuset og herefter første vej til højre. Er det Silkeborgvej er det første vej til højre efter tankstationen og herefter første vej til venstre. Klinikken ligger lige på hjørnet.

Vurderinger

Retningslinier for bedømmelser

Indsendelse af din bedømmelse afhænger af din accept af nedenstående betingelser.

  1. Disse retningslinier kan ændres og nye tilføjes uden yderligere varsel.
  2. Din bedømmelse accepteres kun hvis du er i Danmark. Befinder du dig i udlandet afvises din bedømmelse.
  3. Du må ikke anvende bandeord eller latrinære eller seksuelt ladede udtryk. Enhver form for uhøvisk sprogbrug fjernes øjblikkeligt. MassagePlus forbeholder sig derfor retten til at rette i eller slette bedømmelser eller dele deraf, uden yderligere varsel.
  4. Det er forbudt at beskrive seksuelle ydelser i en bedømmelse. Derfor er ord eller forkortelser som HJ, BJ, Fuldpakke og beslægtede ord ikke tilladt. Det er tilladt at bruge udtryk der roser massørens håndelag, charme mv. og beskrive denne som skælmsk og charmerende eller lignende udtryk. Ordinær sprogbrug fjernes uden yderligere varsel.
  5. MassagePlus kan slette, rette eller erstatte dele af eller hele bedømmelsen, hvis kvaliteten af skrivelsen er for lav eller teksten indeholder for mange fejl. For at gøre ulæselige bedømmelser mere læsevenlige kan stavefejl rettes og af punktum, komma og lign. tegn indsættes af MassagePlus. Du opfordres derfor til at anvende stavekontrol under skrivningen og bruge punktum til at adskille sætninger.
  6. MassagePlus kan ændre i bedømmelser uden varsel og uden at angive årsag.
Opret egen bedømmelse
11/03/2018 af Mr X
Kørende på Silkeborgvej mod Silkeborg, ...

Kørende på Silkeborgvej mod Silkeborg, fik jeg et glimt af det gule skilt. Efter at have forvisset mig om at det var en klinik med thaimassage, et par dagen efter, besluttede jeg mig at bestille en prøvetid, 30 min, til dagen efter.

Jeg blev modtaget af Joy, indehaveren, der viste sig at være både sød og stille og rolig og en kompetent massør. Jeg klædte mig af til underbukserne og Joy gav mig en dejlig behagelig, men tilpas hård, oliemassage. Meget kompetent massage hvor jeg følte mig ganske veltilpas bagefter. Man føler man virkelig fik noget for pengene.

De 30 minutter var for lidt tid - 1 time er nok mere passende - men er rigtig godt hvis man aldrig har prøvet thaimassage og er nysgerrig på hvad det er.

Har du hørt eller læst sjove historier om thaimassage kan jeg berolige dig. Det er en myte der måske kan være korrekt for 5% af thaimassage stederne - vistnok mest i København og Vejle. Sky Massage er med sikkerhed en helt igennem seriøs klinik.

Et besøg hos Sky Massage anbefales og du får en god anstændig behandling.

Åbningstider

mon 10:00-19:00
tue 10:00-19:00
wed 13:00-17:00
thu 10:00-19:00
fri 13:00-17:00
sat 10:00-16:00
sun
Happy hour

Priser

Thai-, Olie- og Fod-massage 55 min 500
Oplysningerne på denne eller andre sider kan være forældede eller forkerte. Kontakt klinikken selv for at verificere information.
Egne noter i din browser. Snarest muligt kan de gemmes online og deles med andre.