Auning MILF aka 8963pigen


3.3/5 - 1 bedømmelser.

Har du besøgt Auning MILF aka 8963pigen?
Du kan oprette en bedømmelse og behøver ikke registre dig som bruger for at dele din oplevelse.

Denne dame er nystartet, i løbet af det seneste år, og tilbyder almindelig samvær men er specielt glad for oral. Hun bor i Auning og arbejder udfra hjemmet men tænder også på at give oralt offentlige steder.

Hun er amatør og kan godt kan lide sex og tænder på at at få penge for det. Hun er gift og manden formodes medvidende og accepterende.

Auning pigen har tidligere huseret på xklub.dk og har haft ansigtsbilleder på og billeder hvor hun har samvær med flere mænd.

På trods ovenstående virker hun stille, rolig, voksen og og faktisk genert.

Priserne er fra 400 for fransk til 30 min for 500kr.

Oplevelser

06/10/2017 - Virgil

Brugbart og en god pris

En lidt genert gemyt. Har besøgt S nogle gange i Auning. Ikke synderlig diskret sted og det undrer lidt da hun virker lidt generet.

Når man kommer bliver man vist op af en meget stejl trappe og så kan man starte. Hun er stor, fyldig og ganske indlevende og sød. Hun udfører det hun udfører langsomt og alt er stille og roligt og uden drama og det er lige noget for mig.

Da hun er så stille kan hun virke genert og det er hun sikkert også. Dette kan ofte siges om meget sensuelle piger. S er meget servicemindet og medgørlig, men kan sige fra, og det er tydeligt hun godt kan lide det hun laver. Hun vil gerne at man får en god oplevelse og det kan man jo ikke stå for.

Forvent ikke den store euforiske oplevelse men men en stille og rolig betjening af en sød kvinde. Er man til at læne sig tilbage, lukke øjnene og bare nyde så er det god oplevelse man får. Er man til mere rammersjang så skal man finde et andet sted.

Hun skal helt sikkert med i en oversigt over "Godt til gode priser" i Østjylland.

Jeg giver 3 stjerner af 5 da det er forventlig kvalitet. Det er tæt på 4 stjerner pga de meget gode priser og den gode vilje.