Er det dit firma?
Kontakt os og lær mere om dine muligheder.

Din vurdering

På en skala fra 0 til 10, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Thaimassage Hedemannsgade til andre?

Vil ikke anbefale Helt sikkert anbefale

Resume

Seneste anmeldelse

En OK men middelmådig massage af en moden eller ældre thai. Blev overrasket over tilbud efter massage og sagde nej. For øvrigt også temmelig dyrt i forhold til kvalitet og alder. Konklusion er at kvalitet af massage er OK men stedet er temmelig dyr med sine "andre ydelser" så det er ikke noget for mig og jeg kommer ikke igen.


Beskrivelse

Thaimassage Hedemannsgade blev stiftet 01/04 - 2011 og registreret med CVR 33534167. Adressen er i Aarhus. Virksomheden er registreret som enkeltmandsvirksomhed og branchen er 960400 Aktiviteter vedrørende fysisk velvære.

Kanyawi Bitsch er registreret som fuld ansvarig deltager i Thaimassage Hedemannsgade.

Klinikken blev oprettet på MassagePlus den 1970-01-01 og sidste ændring 2020-05-06.

Aktuelt:
Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin