Er det dit firma?
Kontakt os og lær mere om dine muligheder.

Seneste annonce
Din vurdering

På en skala fra 0 til 10, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Nang Fa Thai Massage til andre?

Vil ikke anbefale Helt sikkert anbefale

Resume

Seneste anmeldelse

Nang Fa er kvinden fra annoncen med strikkehuen. Hun er mellem 45 og 50 og noget overvægtige. Har haft klinik på Randersvej og der besøgte jeg hende da jeg skulle købe et gavekort som julegave. Oplevede hende som meget vulgær da hun forsøgte at afsætte mig til en anden dame. Men jeg ville nu bare have et gavekort, so de så ikke kunne levere. Nogle år efter skulle jeg lige se hvad det var hun kunne. Fik aftalt 30 minutter slap-af massage, dvs. stille og rolig massage. Meget blød men udmærket massage men temmelig hurtigt, ca 5 minutter, begyndte hun at massere andre steder uopfordret. Det havde sin virkning men ikke noget jeg var interesseret i. Efter afvisningen af hendes mersalg blev massagen ikke så god som tidligere. Man kunne mærke den manglende entusiasme. Men sådan er det. Ikke et sted jeg besøger igen dels pga de to oplevelser og dels fordi damen som type ikke tænder mig overhoved.


Beskrivelse

Nang Fa Thai Massage er stiftet i Aarhus den 01/08 - 2016 og fået tildelt CVR-nummer 37864390. Virksomheden er registreret som enkeltmandsvirksomhed og branchen er 960400 Aktiviteter vedrørende fysisk velvære.

Fuldt ansvarlig deltager i Nang Fa Thai Massage er Ubolwan Jensen.

Emailadressen [email protected] kan også anvendes til at kontakte klinikken.

Oprettelsen på MassagePlus skete 1970-01-01. Seneste ændring på profilen skete 2020-05-06

Aktuelt:
Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin