Er det dit firma?
Kontakt os og lær mere om dine muligheder.

Seneste annonce
Din vurdering

På en skala fra 0 til 10, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Sweet Thai Wellness til andre?

Vil ikke anbefale Helt sikkert anbefale

Resume

Seneste anmeldelse

Bestilte 1 time med Bee (escortguide # 51344) der gik i koks. Aftalen blev ikke overholdt og blev udskudt med med et kvarter. Da jeg ankom og kun ville have massage forsøgt hun at "afsætte mig" til anden pige. Veninden viste sig at være berømte Mimi (EG # 40161), der forklarede de var uafhængige men brugte samme lokaler. Mimi var en rigtig god massør og en helt anden og venlig oplevelse, trods jeg kun var interesseret i massage. Så en træls oplevelse blev vendt til en positiv oplevelse. Mimi har desværre ikke sin profil herinde men hun kan anvefales til fulde.


Beskrivelse

Nisarat Damnin Wellness er oprettet den 01/10 - 2015 i Brønshøj og fået tildelt CVR-nummer 37103640. Firmaet er stiftet som et enkeltmandsvirksomhed under branchen 960400 Aktiviteter vedrørende fysisk velvære.

Nisarat Damnin er registreret som ejer af Nisarat Damnin Wellness.

Du kan anvende [email protected] til kontakt som alternativ til telefon.

Oprettelsen på MassagePlus skete 1970-01-01. Seneste ændring på profilen skete 2020-05-06

Aktuelt:
Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin