Er det dit firma?
Kontakt os og lær mere om dine muligheder.

Din vurdering

På en skala fra 0 til 10, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Wan Massage til andre?

Vil ikke anbefale Helt sikkert anbefale

Resume

Seneste anmeldelse

God og søde serviceminded medarbejdere, super og skøn massage


Beskrivelse

Hvad siger andre

Massage for mænd og kvinder

Problemer med nakken, ryg, arm eller spændingshovedpine ? trænger du til at få løsnet musklerne op og udstrukket kroppen? Bestil tid hos Wan Massage. Pris for én times massage er kr. 300


Wan Massage er stiftet i Esbjerg den 01/09 - 2015 og fået tildelt CVR-nummer 37007013. Virksomheden er en enkeltmandsvirksomhed med branchekode 960400 Aktiviteter vedrørende fysisk velvære.

Suwan Sawaengmee er registreret som fuld ansvarig deltager i Wan Massage.

Klinikken blev oprettet på MassagePlus den 1970-01-01 og sidste ændring 2020-04-15.

Aktuelt:
Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin