Din vurdering

På en skala fra 0 til 10, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Saibua Thaimassage til andre?

Vil ikke anbefale Helt sikkert anbefale

COVID-19: Husk coronapas. Tip polititet ved brud på regler.

Resume

Stedet er en af Aarhus skjulte thaimassage perler. Det konstateres efter at have læst anmeldelser af klinikken her og andre steder. Der er ikke så mange steder med de kvaliteter i byen.

Du bliver mødt med et smil et rent og pænt sted tæt ved centrum og får en venlig og professionel behandling hele vejen igennem.

Der tilbydes selvfølgeligt traditionel olie og thai-massage men massørerne tilbyder også andre varianter, bl.a. fod-massage og varme sten.

Den dygtigste massør på stedet kalder sig Pat og er ejeren og giver ifølge kunder "full value" pengene.


Saibua Thaimassage er stiftet pr. 01/01 - 2017 og fået tildelt CVR-nummer 38314270, og har adresse i Aarhus. Virksomheden er registreret som enkeltmandsvirksomhed og branchen er 960400 Aktiviteter vedrørende fysisk velvære.

Registreret ejer, af virksomheden, er Prapattarawadee Saibua.

Klinikkens email: [email protected] .

Oprettelsen på MassagePlus skete 1970-01-01. Seneste ændring på profilen skete 2020-06-09

Der arbejdes på følgende:

Bemærk at MassagePlus sandsynligvis nedlægges i løbet af efterår/vinter, og brugbar indhold såsom information om validerede klinikker overføres til portal for alternative behandlere.

Er du interesseret i at overtage og drifte MassagePlus, inklusiv software og klinikdata, så send en mail til kontakt (at) massageplus.dk

Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret
ID: #5432ca2315f241072ea5d60f7abc8f4e