Asian Wellness - Aarhus

Uofficiel side! Denne side blev oprettet fordi besøgende på MassagePlus har vist interesse for denne klinik. Denne side er ikke associeret med eller godkendt af nogen med tilknytning til Asian Wellness. Permanent lukket
(1 vurderinger)
Rabat muligheder
774/ 86 udvikling

Adresse

Se gadefoto

I nabolaget

Nærmeste klinikker
Nipada Thai Wellness ca. 0.1 km
Jordbrovej 17, 8200, Århus
DD Thaimassage ca. 0.8 km
Åbogade 3, 8200, Aarhus
Yen Thai Massage ca. 0.9 km
Otte Ruds Gade 96, 1. tv. , 8200, Aarhus
Dee Day Thaimassage ca. 1.2 km
Herluf Trolles Gade 35, 8200, Aarhus
Chatt Thong Thaimassage ca. 1.2 km
Helge Rodes Vej 11, kld, 8210, Aarhus
Klinik Khat Massage ca. 1.3 km
Dronning Margrethes Vej 31, 8200, Aarhus
Karma Thai Massage ca. 1.6 km
Grønnegade 64, 8000, Århus
T & T Wellness ca. 1.6 km
Nørre Allé 35, 8000, Aarhus
Dejlina Thai Massage ca. 1.6 km
Teglværksgade 18, 8000, Århus
Ferng Fah Massage ca. 1.7 km
Gammel Munkegade 9 , 8000, Århus
Promovering
Mangler du en hjemmeside? Hent koderne fra MassagePlus og tilpas egen hjemmeside.

Vælg mellem traditionel og pæn stil og topmoderne brutalist stil.

Traditionelt? Brutalist?

Beskrivelse

Om klinikken

Mange mund til mund anbefalinger giver Asian Wellness masser af nye kunder. Forkæl dig selv go vælg behandling fra menuen. Spørg gerne hvis dine ønsker ikke fremgår af menuen!! Du er nærmest garanteret fuld tilfredshed efter et besøg hos denne klinik. Bestiller du en tid så venter dig en rigtig god oplevelse :)

Vurderinger

Retningslinier for bedømmelser

Indsendelse af din bedømmelse afhænger af din accept af nedenstående betingelser.

  1. Disse retningslinier kan ændres og nye tilføjes uden yderligere varsel.
  2. Din bedømmelse accepteres kun hvis du er i Danmark. Befinder du dig i udlandet afvises din bedømmelse.
  3. Du må ikke anvende bandeord eller latrinære eller seksuelt ladede udtryk. Enhver form for uhøvisk sprogbrug fjernes øjblikkeligt. MassagePlus forbeholder sig derfor retten til at rette i eller slette bedømmelser eller dele deraf, uden yderligere varsel.
  4. Det er forbudt at beskrive seksuelle ydelser i en bedømmelse. Derfor er ord eller forkortelser som HJ, BJ, Fuldpakke og beslægtede ord ikke tilladt. Det er tilladt at bruge udtryk der roser massørens håndelag, charme mv. og beskrive denne som skælmsk og charmerende eller lignende udtryk. Ordinær sprogbrug fjernes uden yderligere varsel.
  5. MassagePlus kan slette, rette eller erstatte dele af eller hele bedømmelsen, hvis kvaliteten af skrivelsen er for lav eller teksten indeholder for mange fejl. For at gøre ulæselige bedømmelser mere læsevenlige kan stavefejl rettes og af punktum, komma og lign. tegn indsættes af MassagePlus. Du opfordres derfor til at anvende stavekontrol under skrivningen og bruge punktum til at adskille sætninger.
  6. MassagePlus kan ændre i bedømmelser uden varsel og uden at angive årsag.
Opret egen bedømmelse
26/05/2017 af FrankP
Der findes ingen anmeldelse af denne nye ...

Der findes ingen anmeldelse af denne nye klinik så jeg gjorde det selv.

Jeg dukkede op her fredag eftermiddag efter arbejdet på Lucernevej 8. Skiltningen er rigtig god med angivelseri incl pile to steder, så det var nemt at finde. Kælderindgangen er lidt mørk og "kælderagtig" men selv lokalerne er lyse nok og rene.

Det er samme sted som de ukrainske/russiske søstre Julia og Linda har holdt til i mange år. Nu er de væk og denne Thai klinik har overtaget lokalet.

Modtagelsen var af Nanaah eller Nanah (med lang a), som var en petit og meget flot pige. Lidt buttet ansigt på den gode måde og en rigtig god lækker krop. Hun sagde hun var 32 og at hun har været i DK i 1 år. Hun talte dårlig dansk og næsten ligeså dårlig engelsk selvom hun selv mente hun var god til det. Vi aftalte massage i 30 minutter til 200 kr som er tilbudt i deres annonce.

Pigen var egentlig sød og meget flirtende men på den vulgære måde. Lidt tjubang frisk-pige/fyr agtig. Ikke noget for mig. Der var ikke megen sensualitet og indlevelse så jeg kunne regne ud at et frækkere tilbud kom senere.

Massagen var ganske enkelt elendig. Hun var for hårdhændet og fandt ikke nogen ømme punkter overhoved. Det var ikke en god oplevelse. Er det massagen du er interesseret i så hold dig væk.

Efter ca 15 min kom tilbudet om jeg ville have et handjob. Hun nævnte andre tilbud. Blowjob til 700 og fuldpakke for 1500 kr. Jeg tror hun bare slyngede priser ud i håb at jeg bed på. Det gjorde jeg kun til HJ til 300. Alt alt 500 som jeg betalte inden HJ. Det er vist et no-go med thaimassage at betale før.

Kvaliteten af HJ var i lavere ende. Intet at skrive hjem om. Jeg fortrød selvfølgelig når man for 0 kr kan gøre det bedre selv :)

Konklusion. Spild af tid og penge. Thai konceptet er ikke noget for mig. Kvaliteten af det ene og det andet er for dårligt og dermed bliver det meget dyrt.

Hold dig væk fra Lucernevej.

Tak til massageplus for initiativet med 200 kr i tilskud for at anmelde en ny klinik. Godt gået og heldig jeg blev udtrukket.

Åbningstider

mon 10:00-17:00
tue 10:00-17:00
wed 10:00-17:00
thu 10:00-17:00
fri 10:00-17:00
sat
sun
Happy hour

Priser

Thaimas. 60min 400
Thaimas. 30min 250
Oliemas. 60min 300
Oliemas. 30min 200
Priser ikke oplyst. Du ser derfor DEP anbefalede priser
Oplysningerne på denne eller andre sider kan være forældede eller forkerte. Kontakt klinikken selv for at verificere information.
Egne noter i din browser. Snarest muligt kan de gemmes online og deles med andre.