Er det dit firma?
Kontakt os og lær mere om dine muligheder.

www.vejlethaimassage.dk

Resume

Vær den første til at skrive en anmeldelse af klinikken.

Beskrivelse

Nit Massage blev stiftet 09/02 - 2019 og registreret med CVR 31192536. Adressen er i Vejle. Virksomheden er en enkeltmandsvirksomhed med branchekode 960400 Aktiviteter vedrørende fysisk velvære.

Nittaya Kokholm er registreret som ejer af Nit Massage.

Emailadressen [email protected] kan også anvendes til at kontakte klinikken. Besøg også klinikkes hjemmeside på www.vejlethaimassage.dk for flere oplysninger, billeder, tilbud, priser m.m.

Oprettelsen på MassagePlus skete 1970-01-01. Seneste ændring på profilen skete 2020-03-05

Aktuelt:
Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin