Hjemmeside suphatsorn.dk
Din vurdering

På en skala fra 0 til 10, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Suphatsorn Thai Wellness til andre?

Vil ikke anbefale Helt sikkert anbefale

COVID-19: Husk coronapas. Tip polititet ved brud på regler.

Resume

Suphatsorn Thai Wellness blev stiftet 28/10 - 2015 og har CVR-nummer 37186570 og adresse i København. Virksomheden er registreret som enkeltmandsvirksomhed og branchen er 960220 Skønheds- og hudpleje.

Virksomheden ejes af Suphatsorn Chanthakhat.

Salonens email er [email protected] . Klinikkens hjemmeside er suphatsorn.dk.

Oprettelsen på MassagePlus skete 2017-08-01. Seneste ændring på profilen skete 2020-05-06

Der arbejdes på følgende:

Bemærk at MassagePlus sandsynligvis nedlægges i løbet af efterår/vinter, og brugbar indhold såsom information om validerede klinikker overføres til portal for alternative behandlere.

Er du interesseret i at overtage og drifte MassagePlus, inklusiv software og klinikdata, så send en mail til kontakt (at) massageplus.dk

Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret
ID: #f1fa4c344c6c1e7b31ea7b2e7db41b3e