Er det dit firma?
Kontakt os og lær mere om dine muligheder.

dathaiwellness.dk
Din vurdering

På en skala fra 0 til 10, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Da Thai Wellness til andre?

Vil ikke anbefale Helt sikkert anbefale

Resume

Seneste anmeldelse

Da kan sit fag til punkt og prikke. Samtidig taler hun rigtig godt dansk. Kan kun anbefales


Beskrivelse

Da Thai Wellness er oprettet den 01/06 - 2017 i Holbæk og fået tildelt CVR-nummer 38670336. Branchekoden er 960400 Aktiviteter vedrørende fysisk velvære og virksomheden er en enkeltmandsvirksomhed.

Virksomheden ejes af Samran Thitkrathok Lind.

Salonens email er [email protected] . Du kan også besøge klinikken på hjemmesiden dathaiwellness.dk og læse om aktuelle tilbud.

Klinikken blev oprettet på MassagePlus den 2017-08-08 og sidste ændring 2020-05-06.

Aktuelt:
Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin