Er det dit firma?
Kontakt os og lær mere om dine muligheder.

amazingthaimassage.dk
Din vurdering

På en skala fra 0 til 10, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Amazing Thaimassage & Wellness til andre?

Vil ikke anbefale Helt sikkert anbefale

Resume

Seneste anmeldelse

Så dårligt at jeg valgte at gå midt i massagen. Der blev både kørt på knogler og det var alt for hårdt, trods at jeg havde oplyst at jeg har en sygdom, der gør jeg ikke kan tåle det hårdt. Da jeg påpegede det, blev massøren sur og smed mig ud af butikken. Kommer der aldrig igen!!! *Rettelse: Udf bedøm. tilføjet 1 stjerne (elendig) /Roland *


Beskrivelse

Amazing Thaimassage & Wellness er stiftet i Frederikssund den 02/07 - 2010 og fået tildelt CVR-nummer 29945160. Branchen er 960900 Andre personlige serviceydelser i.a.n. og firmaet er en enkeltmandsvirksomhed.

Ubon Date er registreret som ejer af Amazing Thaimassage & Wellness.

Kontakt klinikken på [email protected] . eller på telefon. Du kan også besøge klinikken på hjemmesiden amazingthaimassage.dk og læse om aktuelle tilbud.

Oprettelsen på MassagePlus skete 2017-08-17. Seneste ændring på profilen skete 2018-11-12

Aktuelt:
Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin