Er det dit firma?
Kontakt os og lær mere om dine muligheder.

www.siamorchidmassage.com Seneste annonce
Din vurdering

På en skala fra 0 til 10, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Siam Orchid Massage & Spa til andre?

Vil ikke anbefale Helt sikkert anbefale

Resume

Seneste anmeldelse

En oplevelse med stedet for ca 1 år siden - men intet har vist ændret sig siden. Bookede en tid med Alice og ankommer til stedet. Rita åbner døren ( genkendes fra billeder i annonce) og beder mig vente i forhallen og går. En anden siger 2 minutter. Efter 10 minutter kommer Rita og beder mig følge med ind i et massage lokale. Hun forlader lokalet igen hurtigt! Jeg spørger hende hvad hun hedder og hun siger Rita. Jeg har jo booket Alice, svarer jeg. Det er mig svarer hun??? Det er rigtig sjovt på den sure måde! Nej, Rita jeg har jo booket Alice. Hun forlader rummet en stund, kommer tilbage og beder mig tage tøjet af og lægge mig. Efter lang tid kommer Alice smilende og venlig undskylder hun ventetiden. Hun går i gang og såørger "30 eller 60 minutter?". Jeg svarer 60 som jeg skrev ved booking. Alice er grundig med massagen også på forsiden. En rigtig god massage oplevelse, hvor hele kroppen gås igennem. Hun, Alice, er dygtig. Alt andet end massage og ekstra er regulær thai-sjusk. De har ikke styr på bookinger. Slet ikke, og det vejer tungt hos mig. God massage og mere kan man også få andre steder, men ikke at have styr på bookinger er drønirriterende. Derfor den lave vurdering. Lær dog af frisører og fysioterapeuter o.l. De har styr på deres shit så hvorfor kan thaimassører ikke?


Beskrivelse

Siam Orchid Massage & Spa er oprettet den 18/10 - 2016 i Virum og fået tildelt CVR-nummer 30879775. Firmaet er registreret som enkeltmandsvirksomhed og som 960400 Aktiviteter vedrørende fysisk velvære.

Registreret ejer, af virksomheden, er Navapan Thamjaree Sørensen.

Emailadressen [email protected] kan også anvendes til at kontakte klinikken. Klinikkens hjemmeside er www.siamorchidmassage.com.

Oprettelsen på MassagePlus skete 2017-08-19. Seneste ændring på profilen skete 2020-05-29

Aktuelt:
Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin