Er det dit firma?
Kontakt os og lær mere om dine muligheder.

www.naphat.dk
Din vurdering

På en skala fra 0 til 10, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Naphat Wellness Thai Massage til andre?

Vil ikke anbefale Helt sikkert anbefale

Resume

Seneste anmeldelse

Måske Danmarks dårligste klinik - eller kandidat til det. Får en aftale om massage. Kommer ind i massagerummet med en køn pige og øjeblikkeligt spørges jeg om jeg vil have noget ekstra. Jeg vil kun have massage og det bliver hun sur over. Den kønne erstattes af en fed pige der sjusker en massage igennem og massarer mit hoved så hårdigt, tindingerne, at jeg får hovedpine af det. Anbefaler ikke stedet til nogen overhovedet. Hold jer væk


Beskrivelse

Naphat Wellness Thai Massage er stiftet pr. 10/05 - 2016 og fået tildelt CVR-nummeret 37674141, og har adresse i Vejle. Firmaet er registreret som enkeltmandsvirksomhed og som 960400 Aktiviteter vedrørende fysisk velvære.

Registreret ejer, af virksomheden, er Varinthip Nielsen.

Emailadressen [email protected] kan også anvendes til at kontakte klinikken. Du kan også besøge klinikken på hjemmesiden www.naphat.dk og læse om aktuelle tilbud.

Profilen for Naphat Wellness Thai Massage er sidste ændret 2020-05-13. Oprettelsen skete 2017-08-26

Aktuelt:
Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin