Er det dit firma?
Kontakt os og lær mere om dine muligheder.

Seneste annonce
Din vurdering

På en skala fra 0 til 10, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Tiger Wellness til andre?

Vil ikke anbefale Helt sikkert anbefale

Resume

Seneste anmeldelse

Fantastisk thai vildkat. Hun giver sig fuldt ud og man får virkelig en oplevese. Hun sørger for at kunden får en god tid. Er man for hurtig er hun klar til mere efter en blid aftørring. Hvert minut udnyttes til fulde. Det hun kan kan hun til fulde og opfylder alle forventninger hver gang!


Beskrivelse

Tiger Wellness er stiftet i Vejle den 30/11 - 2017 og fået tildelt CVR-nummer 39123797. Firmaet er stiftet som et enkeltmandsvirksomhed under branchen 960400 Aktiviteter vedrørende fysisk velvære.

Kamonporn Romsonti er registreret som ejer af Tiger Wellness .

Emailadressen [email protected] kan også anvendes til at kontakte klinikken.

Klinikken blev oprettet på MassagePlus den 2017-08-26 og sidste ændring 2020-05-06.

Aktuelt:
Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin