Er det dit firma?
Kontakt os og lær mere om dine muligheder.

Resume

Seneste anmeldelse

Lee er en smilende sød og humoristisk dame der giver rigtig god massage og godt kan lide at snakke. Man bliver for det meste tilbudt en vand eller frugt eller chokolade, når behandling er færdig og somme tider en kop kaffe.


Beskrivelse

Lees Thai Wellness blev stiftet 01/01 - 2016 og fået tildelt CVR-nummer 37385867. Branchekoden er 821100 Kombinerede administrationsserviceydelser og virksomheden er en enkeltmandsvirksomhed.

Fuldt ansvarlig deltager i virksomheden er Khemmara Plaengkay Clausen.

Klinikkens email: [email protected] .

Oprettelsen på MassagePlus skete 2017-09-10. Seneste ændring på profilen skete 2020-05-06

Aktuelt:
Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin