Er det dit firma?
Kontakt os og lær mere om dine muligheder.

mayuree-thaimassage.dk
Din vurdering

På en skala fra 0 til 10, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Mayuree Original Thai Massage til andre?

Vil ikke anbefale Helt sikkert anbefale

Resume

Seneste anmeldelse

Bestilte en tid efter at have læst nogle anmeldelser af stedet. Har besøgt stedet flere gange og fået massage af både Mayuree og en af hendes ansatte. Begge var behageligt høflige og professionelle. Massagen kan kalde sensuel og intens og samtidigt meget afslappende. En rigtig god oplevelse. Intet ekstra tilbydes så man skal andet steds hvis man ønsker noget sådan. Anbefales fuldt. God afslappende massage og en lige så afslappende atmæsfære.


Beskrivelse

En af de bedst kendte klinikker i Århus området. Massagekvaliteten er høj og alle massører holder det høje niveau. Et sikkert valg hvis du ønsker god og sober massage.

~Claes


Mayuree Original Thai Massage blev stiftet 22/05 - 2014 og registreret med CVR 35730729. Adressen er i Skødstrup. Virksomheden er registreret som enkeltmandsvirksomhed. Branchekode er 960400 Aktiviteter vedrørende fysisk velvære.

Fuldt ansvarlig deltager i virksomheden er Mayuree Thygesen.

Du kan anvende [email protected] til kontakt som alternativ til telefon. Besøg også klinikkes hjemmeside på mayuree-thaimassage.dk for flere oplysninger, billeder, tilbud, priser m.m.

Klinikken blev oprettet på MassagePlus den 2018-02-21 og sidste ændring 2018-08-25.

Aktuelt:
Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin