Er det dit firma?
Kontakt os og lær mere om dine muligheder.

nakhonsawan.dk
Din vurdering

På en skala fra 0 til 10, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Nakhon Sawan Thai Wellness til andre?

Vil ikke anbefale Helt sikkert anbefale

Resume

Seneste anmeldelse

Dygtig behandler


Beskrivelse

Nakhon Sawan Thai Wellness blev stiftet 16/04 - 2014 og fået tildelt CVR-nummer 34908699. Virksomheden er en enkeltmandsvirksomhed med branchekode 960400 Aktiviteter vedrørende fysisk velvære.

Virksomheden ejes af Chanchai Saengdokmai Hansen.

Kontakt klinikken på [email protected] . eller på telefon. Besøg også klinikkes hjemmeside på nakhonsawan.dk for flere oplysninger, billeder, tilbud, priser m.m.

Oprettelsen på MassagePlus skete 2018-02-22. Seneste ændring på profilen skete 2020-05-06

Aktuelt:
Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin