Kan du anbefale klinikken?

På en skala fra 0 til 10, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Nu-On Original Thai Massage til andre?

Vil ikke anbefale Helt sikkert anbefale
Klinikken og CORONA-pengene
cvrapi.dk eller Coronapenge.dk Hos cvrapi.dk udfyld søgefelt med cvr 36699426 og vælg knappen "Gå til virksomhed", for at finde oplysninger.
Hjemmeside www.nu-on.dk Læs anmeldelser og indlæg

COVID-19: Husk mundbind og gyldig coronapas. Tip polititet ved brud på regler.

Resume

Nu-On Original Thai Massage blev stiftet 24/03 - 2015 og registreret med CVR 36699426. Adressen er i Herning. Virksomheden er en anpartsselskab med branchekode 960400 Aktiviteter vedrørende fysisk velvære.

Fuldt ansvarlig deltager i virksomheden er Nu-On Sander.

Emailadressen [email protected] kan også anvendes til at kontakte klinikken. Besøg også klinikkes hjemmeside på www.nu-on.dk for flere oplysninger, billeder, tilbud, priser m.m.

Seneste ændring på klinikkens profil, på MassagePlus, skete 2020-05-20. Klinikkens profil blev oprettet i 2018-02-25

Der arbejdes på: Besøg det nye forum.

Du behøver ikke registrere dig som bruger, men kan bare skrive. Dette betyder ikke at du kan skrive uden ansvar.

Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret