Er det dit firma?
Kontakt os og lær mere om dine muligheder.

orchidthaiwellness.dk
Din vurdering

På en skala fra 0 til 10, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Orchid Thaimassage og Wellness til andre?

Vil ikke anbefale Helt sikkert anbefale

Resume

Seneste anmeldelse

Omkring jul 2020 ringede da til klinikken jeg ønskede at besøge massøsen Beo igen og spurgte om hun var ledig, men hun havde fri den dag. Bestilte alligevel 1 time hos den anden massør. Ankom og blev anvist briks bag et forhæng. Klædte mig af og en flot velproportioneret pige kom ind. Mens jeg stadig klædte mig af tog hun fat i mine kugler og spurgte om jeg frøs ellers kunne hun varme mig. Men hun startede massagen og det var ganske udmærket mens det varede. Desværre afbrudt af telefonens ring som hun tog og dørklokken som hun lige skulle tage. Åbenbart den eneste på vagt den dag. Den obligatoriske "turn around". Hun tog med det samme fat i kuglerne og penis igen og spurgte hvad jeg kunne tænke mig. Det havde jeg absolut ikke lyst til efter afbrydelserne. Ingen fornærmede miner og massagen - ganske udmærket - fortsatte de resterende 15 minutter


Beskrivelse

Orchid Thaimassage og Wellness er stiftet pr. 16/07 - 2012 og fået tildelt CVR-nummer 34540241, og har adresse i Odense. Branchen er 960400 Aktiviteter vedrørende fysisk velvære og firmaet er en enkeltmandsvirksomhed.

Pasook Chomdi er registreret som fuld ansvarig deltager i Orchid Thaimassage og Wellness.

Kontakt klinikken på [email protected] . eller på telefon. Besøg også klinikkes hjemmeside på orchidthaiwellness.dk for flere oplysninger, billeder, tilbud, priser m.m.

Seneste ændring på klinikkens profil, på MassagePlus, skete 2020-05-06. Klinikkens profil blev oprettet i 2018-03-01

Aktuelt:
Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin