Er det dit firma?
Kontakt os og lær mere om dine muligheder.

Din vurdering

På en skala fra 0 til 10, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Nongs Traditionel Thai Massage & Beauty til andre?

Vil ikke anbefale Helt sikkert anbefale

Resume

Seneste anmeldelse

En rigtig god afvekslende massage med knæ, albuer og hele kroppen. Briksene er dog for smalle - og det er ulempen ved at bruge massagebrikse i stedet for de traditionelle madresser. Noget ganske irriterende var at massøren afbrød massagen flere gange når telefonen ringede, for at tage telefonen og booke kunder. Meget typisk for thaier men uacceptabelt. Jeg kommer derfor ikke igen.


Beskrivelse

Nongs Traditionel Thai Massage & Beauty blev stiftet 01/01 - 2014 og har CVR-nummer 35788247 og adresse i Aarhus. Firmaet er stiftet som et enkeltmandsvirksomhed under branchen 960400 Aktiviteter vedrørende fysisk velvære.

Fuldt ansvarlig deltager i Nongs Traditionel Thai Massage & Beauty er Jakima Chamnanpood.

Seneste ændring på klinikkens profil, på MassagePlus, skete 2020-05-18. Klinikkens profil blev oprettet i 1970-01-01

Aktuelt:
Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin