Er det dit firma?
Kontakt os og lær mere om dine muligheder.

Resume

Vær den første til at skrive en anmeldelse af klinikken.

Beskrivelse

Natthida Thaimassage og Wellness er oprettet den 01/10 - 2017 i Odder og fået tildelt CVR-nummer 31994071. Branchekoden er 960400 Aktiviteter vedrørende fysisk velvære og virksomheden er en personligt ejet mindre virksomhed.

Fuldt ansvarlig deltager i Natthida Thaimassage og Wellness er Nutthida Chandee.

Seneste ændring på klinikkens profil, på MassagePlus, skete 2020-06-10. Klinikkens profil blev oprettet i 2018-06-03

Aktuelt:
Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin