Er det dit firma?
Kontakt os og lær mere om dine muligheder.

arita.dk Seneste annonce
Din vurdering

På en skala fra 0 til 10, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Arita Thai Massage til andre?

Vil ikke anbefale Helt sikkert anbefale

Resume

Vær den første til at skrive en anmeldelse af klinikken.

Beskrivelse

Hvad siger andre

Tilbyder forfriskende og afslappende massage, så du får ny energi til at klare dagligdagen

Fantastisk Thai og olie massage. Lige hvad jeg havde brug for. Tak.


Arita Thai Massage blev stiftet 02/01 - 2018 og registreret med CVR 38321862. Adressen er i Frederiksberg. Branchekoden er 960400 Aktiviteter vedrørende fysisk velvære og virksomheden er en enkeltmandsvirksomhed.

Nongyao Saengkam er registreret som ejer af Arita Thai Massage.

Emailadressen [email protected] kan også anvendes til at kontakte klinikken. Du kan også besøge klinikken på hjemmesiden arita.dk og læse om aktuelle tilbud.

Profilen for Arita Thai Massage er sidste ændret 2020-03-29. Oprettelsen skete 2018-06-03

Aktuelt:
Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin