Er det dit firma?
Kontakt os og lær mere om dine muligheder.

Din vurdering

På en skala fra 0 til 10, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Yen Wellness Ballerup til andre?

Vil ikke anbefale Helt sikkert anbefale

Resume

Seneste anmeldelse

Ikke acceptabel uhygiejnisk oplevelse. Modtagelsen var rimelig frontal med at der skulle vælges fra en menu og betales i forvejen. Der var charmen ved thaimassage så forduftet. Ganke fin olieret mellem-massage (ikke for hård eller blød) med flygtige berøringer forskellige steder. Fin afslutning på massagen. Nu går det galt. Massøren tørrer mig for olie og andet med håndklæde og servietter der smides på gulvet. Så tager hun det håndklæde, jeg har ligget på på briksen, og glatter ud og lægger på briksen. Det samme med håndklædet på puden. Næste kunde ligger ikke på rene håndklæder men på min olieret håndklæde. Ulækkert og betyder at klinikken ikke har styr på hvad massørerne laver. Helt uacceptabelt.


Beskrivelse

Yen Wellness Ballerup blev stiftet 01/06 - 2016 og har CVR-nummer 37763101 og adresse i Ballerup. Virksomheden er en enkeltmandsvirksomhed med branchekode 960400 Aktiviteter vedrørende fysisk velvære.

Kanchana Klinkhachon er registreret som fuld ansvarig deltager i Yen Wellness Ballerup.

Salonens email er [email protected] .

Seneste ændring på klinikkens profil, på MassagePlus, skete 2020-03-18. Klinikkens profil blev oprettet i 2018-09-18

Aktuelt:
Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin