Er det dit firma?
Kontakt os og lær mere om dine muligheder.

mk-wellness.dk
Din vurdering

På en skala fra 0 til 10, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale MK-WELLNESS til andre?

Vil ikke anbefale Helt sikkert anbefale

Resume

Seneste anmeldelse

Skøn massage og stille og rolige omgivelser de er så dygtige begge to


Beskrivelse

MK-WELLNESS blev stiftet 18/06 - 2013 og har CVR-nummer 34914354 og adresse i Jyderup. Virksomheden er en enkeltmandsvirksomhed med branchekode 960400 Aktiviteter vedrørende fysisk velvære.

Ruangvilai Anthonsen er registreret som ejer af MK-WELLNESS.

Klinikkens email: [email protected] . Du kan også besøge klinikken på hjemmesiden mk-wellness.dk og læse om aktuelle tilbud.

Seneste ændring på klinikkens profil, på MassagePlus, skete 2020-06-17. Klinikkens profil blev oprettet i 2018-11-21

Aktuelt:
Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin