Er det dit firma?
Kontakt os og lær mere om dine muligheder.

thaikropsterapi.dk Seneste annonce
Din vurdering

På en skala fra 0 til 10, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Thai Kropsterapi (Ulai) til andre?

Vil ikke anbefale Helt sikkert anbefale

Resume

Seneste anmeldelse

Bestilte Tanja til 1 time med Full Service. Ankom og begyndte afklædning og fik at vide at Tanja havde taget en anden kunde og jeg skulle vente til hun blev færdig. Takkede nej men så tog ejeren Ulai over og erstattede Tanja. Kvaliten af den afslappende massage var intet mindre en fremragende. Jeg kommer igen. Massagen, Ulai gav, var til 5 stjerner men begyndelsen med Tanja var utilgivelig og til 1 stjerne. Læser på anden side om identiske oplevelser flere steeder så det er åbenbart noget der sker jævnligt hos denne og andre klinikker. Lidt sørgeligt at der ikke er bedre styr på bookinger. Derfor også den dårlige vurdering med 2 stjerner. Besøger stedet snart igen og så må vi se. ---- Rettet fra kommentar til anmeldelse og givet stjerner efter henvendelse. tilføjet sidste afsnit. /Admin


Beskrivelse

Hvad andre siger

Mit faste massagested er Thai kropsterapi på Fåborgvej 89 A, 5250 Odense SV hvor jeg i mange år har fået super gode behandlinger af Ulai.

Hos Thai kropsterapi er din velvære i højsæde. Vi har forskellige massage-typer, så du kan få lige den behandling din krop har brug for.

Vi gør os umage for, at du skal få en god oplevelse når du vælger massage hos Thai kropsterapi! For at skabe tryghed for dig der vil besøge os for første gang,


Thai Kropsterapi er oprettet den 25/08 - 2018 i Odense og fået tildelt CVR-nummer 34781567. Virksomheden er registreret som enkeltmandsvirksomhed. Branchekode er 869090 Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n..

Fuldt ansvarlig deltager i virksomheden er Ulai Inthawong Kristensen.

Emailadressen [email protected] kan også anvendes til at kontakte klinikken. Klinikkens hjemmeside er thaikropsterapi.dk.

Seneste ændring på klinikkens profil, på MassagePlus, skete 2020-05-14. Klinikkens profil blev oprettet i 2018-11-22

Aktuelt:
Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin