Er det dit firma?
Kontakt os og lær mere om dine muligheder.

juwellnessandspa.dk
Din vurdering

På en skala fra 0 til 10, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale JU Wellness og Spa til andre?

Vil ikke anbefale Helt sikkert anbefale

Resume

Vær den første til at skrive en anmeldelse af klinikken.

Beskrivelse

Salonen med adresse i Hellerup, blev stiftet 17/09 - 2018 med tildelt CVR-nummer 35927549. Nuværende navn er JU Wellness og Spa. Firmaet er stiftet som et enkeltmandsvirksomhed under branchen 960400 Aktiviteter vedrørende fysisk velvære.

Fuldt ansvarlig deltager i JU Wellness og Spa er Prapaporn Langkjær.

Emailadressen [email protected] kan også anvendes til at kontakte klinikken. Klinikkens hjemmeside er juwellnessandspa.dk.

Profilen for JU Wellness og Spa er sidste ændret 2020-06-09. Oprettelsen skete 2018-11-22

Aktuelt:
Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin