Hjemmeside wunnipa.dk
Din vurdering

På en skala fra 0 til 10, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Wunnipa Thai Spa Welness til andre?

Vil ikke anbefale Helt sikkert anbefale

COVID-19: Husk mundbind og gyldig coronapas. Tip polititet ved brud på regler.

Resume

Wunnipa Thai Spa Welness blev stiftet 21/11 - 2018 og fået tildelt CVR-nummer 40038663. Branchen er 960400 Aktiviteter vedrørende fysisk velvære og firmaet er en enkeltmandsvirksomhed.

Virksomheden ejes af Nukran Painan.

Du kan anvende [email protected] til kontakt som alternativ til telefon. Besøg også klinikkes hjemmeside på wunnipa.dk for flere oplysninger, billeder, tilbud, priser m.m.

Seneste ændring på klinikkens profil, på MassagePlus, skete 2020-05-06. Klinikkens profil blev oprettet i 2018-11-28

Der arbejdes på følgende:

Bemærk at MassagePlus sandsynligvis nedlægges i løbet af efterår/vinter, og brugbar indhold såsom information om validerede klinikker overføres til portal for alternative behandlere.

Er du interesseret i at overtage og drifte MassagePlus, inklusiv software og klinikdata, så send en mail til kontakt (at) massageplus.dk

Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret