Er det dit firma?
Kontakt os og lær mere om dine muligheder.

www.royalthaimassageaalborg.dk Seneste annonce
Din vurdering

På en skala fra 0 til 10, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Royal Thai Massage til andre?

Vil ikke anbefale Helt sikkert anbefale

Resume

Vær den første til at skrive en anmeldelse af klinikken.

Beskrivelse

En afdeling kaldet Pho Tong Thai Massage på Østergade 29B i Nørresundby annoncerer med et tilf. nr. registreret til en Vorachet Thavonwong. Da Pho Tong er markeret lukket i CVR benyttes navnet nu af andre der påstår de er nye ejere af en ikke eksisterende butik.


Royal Thai Massage blev stiftet 01/10 - 2013 og registreret med CVR 35258809. Adressen er i Aalborg. Firmaet er registreret som enkeltmandsvirksomhed og som 960400 Aktiviteter vedrørende fysisk velvære.

Fuldt ansvarlig deltager i virksomheden er Vorachet Thavonwong.

Klinikkens email: [email protected] . Klinikkens hjemmeside er www.royalthaimassageaalborg.dk.

Klinikken blev oprettet på MassagePlus den 1970-01-01 og sidste ændring 2019-08-20.

Aktuelt:
Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin