Er det dit firma?
Kontakt os og lær mere om dine muligheder.

suksabay.dk
Din vurdering

På en skala fra 0 til 10, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Suksabay Thai Massage til andre?

Vil ikke anbefale Helt sikkert anbefale

Resume

Seneste anmeldelse

Lokalerne er med brikse adskildt af lagen og en duft af olier. Behagelig blid massage men lettere mekanisk gentagende masseren. Oplevede skift af massør undervejds men det var ikke noget problem.


Beskrivelse

Suksabay Thai Massage er stiftet pr. 24/02 - 2019 og fået tildelt CVR-nummeret 40283870, og har adresse i Rønde. Branchen er 960220 Skønheds- og hudpleje og firmaet er en enkeltmandsvirksomhed.

Pranvaree Suksabay er registreret som ejer af Suksabay Thai Massage.

Emailadressen [email protected] kan også anvendes til at kontakte klinikken. Klinikkens hjemmeside er suksabay.dk.

Klinikken blev oprettet på MassagePlus den 2019-04-08 og sidste ændring 2020-05-06.

Aktuelt:
Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin