Er det dit firma?
Kontakt os og lær mere om dine muligheder.

Seneste annonce
Din vurdering

På en skala fra 0 til 10, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Hedehusene Thai Massage til andre?

Vil ikke anbefale Helt sikkert anbefale

Resume

Seneste anmeldelse

Chefen giver god massage når hun er i humør men kan også være temmelig træls. Pigerne er ofte ældre og se lidt trætte ud. Har opgivet stedet da jeg ikke gider spare en 50'er i forhold til andre steder.


Beskrivelse

Hedehusene Thai Massage er stiftet pr. 11/11 - 2010 og fået tildelt CVR-nummeret 33353472, og har adresse i Hedehusene. Firmaet er registreret som anpartsselskab og som 960900 Andre personlige serviceydelser i.a.n..

Sopha Vinther er registreret som ejer af Hedehusene Thai Massage.

Emailadressen [email protected] kan også anvendes til at kontakte klinikken.

Profilen for Hedehusene Thai Massage er sidste ændret 2020-03-30. Oprettelsen skete 2019-07-30

Aktuelt:
Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin