Er det dit firma?
Kontakt os og lær mere om dine muligheder.

Din vurdering

På en skala fra 0 til 10, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Suree Wellness til andre?

Vil ikke anbefale Helt sikkert anbefale

Resume

Seneste anmeldelse

Sød ældre dame tog imod - hende i annoncen. Valgte 30 min oliemassage. Det var det gode. Start med oliepjask på kroppen efterfulgt at usammenhængende hiv forskellige steder. Hun vandrede fra det ene sted på kroppen til det andet og tilbage igen og ud af en tangent igen og tilbage igen. Lidt hiven i armen, så nakken, så beneret i ganske få sekunder. Helt grotesk dårligt. Så kommer tigerbalsam ind i billedet. Ryg og nakke smøres ind i masser af tigerbalsam, så meget at det påvirker mine øjne der løber i vand. "Please, turn around". Endnu dårligere end rygmassagen. Jeg oplevede kaninen fra batteri-reklamen live, men med dobbelt hastighed - really. Nej tak til mere


Beskrivelse

Suree Wellness blev stiftet 01/10 - 2013 og registreret med CVR 21952109. Adressen er i Frederikssund. Firmaet er stiftet som et enkeltmandsvirksomhed under branchen 869090 Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n..

Fuldt ansvarlig deltager i Suree Wellness er Sureeporn Lauridsen.

Du kan anvende [email protected] til kontakt som alternativ til telefon.

Seneste ændring på klinikkens profil, på MassagePlus, skete 2020-05-26. Klinikkens profil blev oprettet i 2019-08-15

Aktuelt:
Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin