Er det dit firma?
Kontakt os og lær mere om dine muligheder.

wai.dk

Resume

Seneste anmeldelse

Har været der et par gange og fået den bedste massage - virkelig god massage. Ikke noget med bordel agtigt - ren og pænt og tiden bliver brugt fuld ud. Og hun kan virkelig tage ved så man føler at massagen også hjælper,,,,,,,,rosende ord herfra.


Beskrivelse

Salonen med adresse i Viborg, blev stiftet 01/10 - 2010 med tildelt CVR-nummer 33098839. Nuværende navn er Wanee Wellness. Virksomheden er registreret som enkeltmandsvirksomhed. Branchekode er 960400 Aktiviteter vedrørende fysisk velvære.

Warunee Namuangrak Lapirtis er registreret som fuld ansvarig deltager i Wanee Wellness.

Kontakt klinikken på [email protected] . eller på telefon. Klinikkens hjemmeside er wai.dk.

Seneste ændring på klinikkens profil, på MassagePlus, skete 2020-05-06. Klinikkens profil blev oprettet i 2019-09-08

Aktuelt:
Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin