Er det dit firma?
Kontakt os og lær mere om dine muligheder.

Seneste annonce

Resume

Seneste anmeldelse

Har haft en tur med kendte Mimi. Hun har virkelig kæmpe dejlige bryster, som ses på billedet. De må desværre ikke pakkes ud. Jeg havde bestilt en times massage, som var OK men heller ikke mere. Hurtigt havde hun en hånd mellem mine ben og jeg blev naturlig opstemt. Efter ca 30 minutter blev jegvendt om var der en tydelig bule under håndklædet. Hun spurgte om jeg skulle have et hand service. Jeg havde kun hævet 500 kr. og det accepterede hun mod at tiden blev forkortet. En stille og rolig og god håndruller og jeg måtte røre de storepa... udenfor tøjet imens ;) I alt ca 40-45 min service til 500 kr. med fin afslutning. Jeg er ganske tilfreds med prisen, kvaliteten af servicen og med Mimi.


Beskrivelse

Mimi er en massør i Østjylland kendt for sin sensuelle massage. Hun har en annonce hvor hun går til rette med de kunder der forventer mere end massage. De er selvfølgelig ulovligt men Mimi er vred over nogles påstande der resulterer i uterlige henvendelser.

Aktuelt:
Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin