Er det dit firma?
Kontakt os og lær mere om dine muligheder.

bibi-thaimassage.dk

Resume

Vær den første til at skrive en anmeldelse af klinikken.

Beskrivelse

BIBI Thai massage er stiftet pr. 01/07 - 2015 og fået tildelt CVR-nummeret 36664460, og har adresse i Skjern. Virksomheden er en personligt ejet mindre virksomhed med branchekode 960400 Aktiviteter vedrørende fysisk velvære.

Thitikarn Petcharoenrat er registreret som fuld ansvarig deltager i BIBI Thai massage.

Emailadressen [email protected] kan også anvendes til at kontakte klinikken. Du kan også besøge klinikken på hjemmesiden bibi-thaimassage.dk og læse om aktuelle tilbud.

Profilen for BIBI Thai massage er sidste ændret 2019-01-11. Oprettelsen skete 1970-01-01

Aktuelt:
Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin