Er det dit firma?
Kontakt os og lær mere om dine muligheder.

Din vurdering

På en skala fra 0 til 10, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Bong Thai Massage til andre?

Vil ikke anbefale Helt sikkert anbefale

Resume

Seneste anmeldelse

Kom tilfældigvis forbi en formiddag og besluttede at tjekke stedet. Ældre massør tog imod og vist mig ine i lokale og bad mig tage alt tøjet af. Begyndte på en rigtig veludfør massage. Ganske lange strøg på benene. Rigtig dejligt. Vende om, jeg var stadig helt nøgen uden at det genere massør. Satte sig oppe på briksen mellem mine ben og fik rigtig god dyb massage på lår. Skønt. Kom til at strejfe kalorius et par gange, men ingen problemer med det. En dejlig oplevelse og virkelig god massage. Kan anbefales.


Beskrivelse

Bong Thai Massage blev stiftet 04/12 - 2014 og fået tildelt CVR-nummer 33124147. Virksomheden er registreret som enkeltmandsvirksomhed og branchen er 812100 Almindelig rengøring i bygninger.

Virksomheden ejes af Tanitsara Mamimin.

Klinikkens email: [email protected] .

Klinikken blev oprettet på MassagePlus den 1970-01-01 og sidste ændring 2020-05-06.

Aktuelt:
Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin