Er det dit firma?
Kontakt os og lær mere om dine muligheder.

Resume

Seneste anmeldelse

40 min olie slaskeri (bestilte en time)... bliver tilbudt andet men det har ikke interessere... dyrt og intet værd... kommer der aldrig igen Mvh. Ib


Beskrivelse

Vattana Thaimassage og Spa er stiftet pr. 01/08 - 2009 og fået tildelt CVR-nummeret 32398723, og har adresse i Holstebro. Firmaet er registreret som enkeltmandsvirksomhed og som 960900 Andre personlige serviceydelser i.a.n..

Vattana Jaroensiri er registreret som ejer af Vattana Thaimassage og Spa.

Emailadressen [email protected] kan også anvendes til at kontakte klinikken.

Profilen for Vattana Thaimassage og Spa er sidste ændret 2020-05-06. Oprettelsen skete 1970-01-01

Aktuelt:
Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin