Er det dit firma?
Kontakt os og lær mere om dine muligheder.

apexsiam.dk

Resume

Seneste anmeldelse

Tricket er velkendt. Bestiller en time med olie. Suzi går mod hovedenden i en meget kort kjole. Mine hænder er nu kriminelt tæt på de glatte og varme lår. Hun læner sig under massagen op ad min ryg og så langt ind, at fysisk nærkontakt med hendes mave og skød og mig hoved er uundgåeligt. Det er en meget kraftig opfordring til at lade mine hænde gå på vanding op og ned af de slanke ben. Lidt ekstra spørge hun ? Måske siger jeg. Mere massage, et par prøvende tænder ind under mig med efterfølgende ny spørgsmål om ekstra. Jeg foreslår fuld pakke og siger en (rimelig) pris . Hendes svar er bare - hmmm og foreslår et noget højere beløb lidt senere. Så nøjes jeg med massagen, siger jeg. Forhandler ikke videre og nyder bare den udmærkede massage. Pludselig bliver min pris bliver accepteret og så er der jo ikke andet at gøre ;)


Beskrivelse

Apex Siam Thaimassage blev stiftet 01/07 - 2012 og har CVR-nummer 34527032 og adresse i Frederiksberg. Virksomheden er registreret som interessentskab. Branchekode er 960400 Aktiviteter vedrørende fysisk velvære.

Fuldt ansvarlig deltager i virksomheden er Arporn Maikaew.

Emailadressen [email protected] kan også anvendes til at kontakte klinikken. Besøg også klinikkes hjemmeside på apexsiam.dk for flere oplysninger, billeder, tilbud, priser m.m.

Klinikken blev oprettet på MassagePlus den 1970-01-01 og sidste ændring 2020-03-31.

Aktuelt:
Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin