Er det dit firma?
Kontakt os og lær mere om dine muligheder.

dongthongthaimassage.dk
Din vurdering

På en skala fra 0 til 10, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Dongthong Thai Massage til andre?

Vil ikke anbefale Helt sikkert anbefale

Resume

Seneste anmeldelse

Jeg har gennem mange år haft problemer med lænderyg, nakke og højre skulder. Det startede efter en knæoperation, hvor man kom til at vride mit bækken. Det er mange år siden, men jeg har siden da prøvet alverdens behandlere, kiropraktorer, fysioterapeuter, zoneterapi, Body Sds (hvor jeg fik lindring - men hver behandling er meget dyr). Jeg vil simpelthen sige, at Aom er den bedste og mest seriøse behandler, jeg har haft. Hun er nu flyttet til Stenløse centeret (ved S-stationen) fra Frederikssund og har indtil nu kun haft sine gamle kunder med. Klinikken ligger på 1. sal, så der kommer sikkert ikke strøgkunder. Jeg er sikker på, at hver ny kunde vil bringe mange nye. Mvh S. Lauridsen


Beskrivelse

Dongthong Thai Massage blev stiftet 01/11 - 2012 og registreret med CVR 34320403. Adressen er i Stenløse. Firmaet er registreret som enkeltmandsvirksomhed og som 869020 Fysio- og ergoterapeuter.

Registreret ejer, af virksomheden, er Manthita Pho-No Petersen.

Klinikkens email: [email protected] . Du kan også besøge klinikken på hjemmesiden dongthongthaimassage.dk og læse om aktuelle tilbud.

Profilen for Dongthong Thai Massage er sidste ændret 2020-03-19. Oprettelsen skete 1970-01-01

Aktuelt:
Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin