Er det dit firma?
Kontakt os og lær mere om dine muligheder.

Din vurdering

På en skala fra 0 til 10, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Chok Dee Thai Massage til andre?

Vil ikke anbefale Helt sikkert anbefale

Resume

Seneste anmeldelse

Frisk fra [email protected] " Efter at have besøgt stedet ca 7-8 gange på 3uger blev jeg efter den sidste gang smidt ud efter 40min. Sagde til damen at det var en meget kort time idag. Ja men hun var sulten og havde ikke spist så det ville hun til nu....bum!! Grinede hele vejen til bilen. Hvorfor? Fordi jeg er en voksen mand som lige var blevet snydt uden at jeg forsøgte at få penge tilbage! Det bedste er vel bare at finde et andet sted "


Beskrivelse

Chok Dee Thai Massage blev stiftet 01/12 - 2015 og har CVR-nummer 37247227 og adresse i Viborg. Branchen er 960400 Aktiviteter vedrørende fysisk velvære og firmaet er en enkeltmandsvirksomhed.

Virksomheden ejes af Wilaiwan Chanbon.

Salonens email er [email protected] .

Oprettelsen på MassagePlus skete 1970-01-01. Seneste ændring på profilen skete 2020-05-06

Aktuelt:
Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin