Er det dit firma?
Kontakt os og lær mere om dine muligheder.

mandarinmassage.dk

Resume

Seneste anmeldelse

Havde bestilt en halv time oliemassage. Massagen var effektiv. Undervejs talte hun kort i telefon, selvom der også var en anden ledig massøse i klinikken. Hun gik ud af rummet et kort øjeblik. Kan have været en stamkunde der skulle lukkes op for. Fik ikke tilbudt at få vasket eller tørret olien af med et håndklæde, ej heller en vand som nogen tilbyder. Betalte 300 trods de har mere omfattende massagetilbud til samme pris i annoncen. Fra jeg gik ind i opgangen og til første sal og til jeg stod ude på gaden igen, var der ikke gået en halv time. Hver for sig smådetaljer, men tilsammen gav det en lidt hurtigt ind hurtigt ud fornemmelse.


Beskrivelse

Mandarin Thai Massage blev stiftet 10/06 - 2008 og registreret med CVR 31433193. Adressen er i Herlev. Firmaet er registreret som anden udenlandsk virksomhed og som 960400 Aktiviteter vedrørende fysisk velvære.

Rattiya Panyasai er registreret som fuld ansvarig deltager i Mandarin Thai Massage.

Klinikkens email: [email protected] . Du kan også besøge klinikken på hjemmesiden mandarinmassage.dk og læse om aktuelle tilbud.

Profilen for Mandarin Thai Massage er sidste ændret 2020-05-06. Oprettelsen skete 1970-01-01

Aktuelt:
Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin