Er det dit firma?
Kontakt os og lær mere om dine muligheder.

www.royalthaimassage.dk
Din vurdering

På en skala fra 0 til 10, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Royal Thai Massage & Wellness til andre?

Vil ikke anbefale Helt sikkert anbefale

Resume

Vær den første til at skrive en anmeldelse af klinikken.

Beskrivelse

Hvad andre siger

Dejlig og dybdegående massage på traditionel thai maner. Det var så godt, at vi måtte besøge dem igen. Og det var lige så godt anden gang.

Fantastisk massage i autentiske og hyggelige lokaler, hvor betjening er i top. Gode massører der virkelig kan deres kram. Det er ikke sidste gang jeg besøger dem

Jeg fik Royal Thai massage i en times varighed. Det er den bedste massage jeg nogensinde har fået. Massagen er hård og ikke for de sarte, men der bliver taget godt fat og man har det rigtig godt bagefter!!!

Utrolig dårlig service, havde bestilt tid til massage på grund af dårlig ryg, men blev mødt af en massør som tydeligt gjorde udtryk for at hun ikke ønskede at massere lige nu og om jeg ikke kunne vælge en anden.


Royal Thai Massage & Wellness blev stiftet 06/04 - 2010 og registreret med CVR 32836356. Adressen er i København. Firmaet er registreret som anpartsselskab og som 960900 Andre personlige serviceydelser i.a.n..

Registreret ejer, af virksomheden, er Priwan Methanopparat Rindom.

Du kan anvende [email protected] til kontakt som alternativ til telefon. Du kan også besøge klinikken på hjemmesiden www.royalthaimassage.dk og læse om aktuelle tilbud.

Seneste ændring på klinikkens profil, på MassagePlus, skete 2020-05-06. Klinikkens profil blev oprettet i 1970-01-01

Aktuelt:
Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin