Er det dit firma?
Kontakt os og lær mere om dine muligheder.

www.taastrup-siamwellness.dk Seneste annonce
Din vurdering

På en skala fra 0 til 10, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Taastrup Thai Wellness til andre?

Vil ikke anbefale Helt sikkert anbefale

Resume

Seneste anmeldelse

Øm i kroppen bestilte jeg 1 time omkring lukketid. Prisen aftaltes til 1200 kr for 1 time massage samt hj. Efter 25 min siger hun vi er færdige. Danmarks nok dyrest 30 minutter - og dumt nok var 1 time til 1200 allerede meget dyrt. Normalt er prisen maksimalt 700 de dyre steder. Diskutterede ikke men kommer selvfølgelig aldrig igen. Ren tyveri og dårlig service.


Beskrivelse

Salonen med adresse i Taastrup, blev stiftet 01/08 - 2012 med tildelt CVR-nummer 33110251. Nuværende navn er Taastrup Thai Wellness. Virksomheden er registreret som enkeltmandsvirksomhed og branchen er 931300 Fitnesscentre.

Fuldt ansvarlig deltager i virksomheden er Noree Sørensen.

Kontakt klinikken på [email protected] . eller på telefon. Du kan også besøge klinikken på hjemmesiden www.taastrup-siamwellness.dk og læse om aktuelle tilbud.

Oprettelsen på MassagePlus skete 1970-01-01. Seneste ændring på profilen skete 2020-03-07

Aktuelt:
Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin