Hjemmeside wellness-lounge.dk

COVID-19: Husk coronapas. Tip polititet ved brud på regler.

Resume

Wellness-Lounge blev stiftet 01/01 - 2011 og har CVR-nummer 33404441 og adresse i Hillerød. Virksomheden er registreret som enkeltmandsvirksomhed. Branchekode er 960400 Aktiviteter vedrørende fysisk velvære.

Jørgen Wad Johansen er registreret som fuld ansvarig deltager i Wellness-Lounge.

Emailadressen [email protected] kan også anvendes til at kontakte klinikken. Du kan også besøge klinikken på hjemmesiden wellness-lounge.dk og læse om aktuelle tilbud.

Oprettelsen på MassagePlus skete 1970-01-01. Seneste ændring på profilen skete 2018-08-25

Der arbejdes på følgende:

Bemærk at MassagePlus sandsynligvis nedlægges i løbet af efterår/vinter, og brugbar indhold såsom information om validerede klinikker overføres til portal for alternative behandlere.

Er du interesseret i at overtage og drifte MassagePlus, inklusiv software og klinikdata, så send en mail til kontakt (at) massageplus.dk

Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin

text to copy