Kayly Thaimassage - Vejle

Uofficiel side! Denne side blev oprettet fordi besøgende på MassagePlus har vist interesse for denne klinik. Denne side er ikke associeret med eller godkendt af nogen med tilknytning til Kayly Thaimassage. Åbent Anbefalet klinik.
Klinikken leverer konsistent massage af høj kvalitet. Ejeren Kayly er garant for kvaliteten og det er svært at finde utilfredse kunder. Klinikken bedømmes, på baggrund af brugervurderinger, som værende Vejles bedste klinik og langt foran alle andre i området.
(1 vurderinger)
Rabat muligheder
10/ 255 udvikling

Adresse

Se gadefoto

I nabolaget

Nærmeste klinikker
Tiger Wellness ca. 0.3 km
Vesterbrogade 3A, 7100, Vejle
Suriya Thai Massage ca. 0.4 km
Nørregade 29, Marys center, 7100, Vejle
Duang Dao Thai Massage ca. 0.5 km
Vedelsgade 65, St., 7100, Vejle
Siam Traditional Original Thai Massage ca. 0.5 km
Torvegade 17, 1. sal, 7100, Vejle
Amata Thaimassage ca. 0.5 km
Havnegade 27, 7100, Vejle
Nara Thai Massage ca. 0.5 km
Havnegade 13 , C, 7100, Vejle
Dala Thaimassage ca. 0.6 km
Spinderigade 9 st. tv, 7100, Vejle
Naphat Wellness Thai Massage ca. 0.9 km
Vardevej 1 E, 7100, Vejle
Maruay Thai Massage ca. 1.1 km
Koldingvej 6, 7100, Vejle
Mim Wellness & Thaimassage ca. 5.4 km
Ribe Landevej 406, Nr Vilstrup, 7100, Vejle
Promovering
Mangler du en hjemmeside? Hent koderne fra MassagePlus og tilpas egen hjemmeside.

Vælg mellem traditionel og pæn stil og topmoderne brutalist stil.

Traditionelt? Brutalist?

Beskrivelse

Om klinikken

Det gode rygte får klienterne til at strømme til Kayly Thaimassage og komme igen og igen!! Løs dine aktuelle fysiske problemer med spændende olie og thaimassage og en venlig behandling. Når du forlader Kayly Thaimassage er du med garanti en tilfreds kunde. Besøg klinikken og du får lyst til at komme igen og igen!!

Vurderinger

Retningslinier for bedømmelser

Indsendelse af din bedømmelse afhænger af din accept af nedenstående betingelser.

  1. Disse retningslinier kan ændres og nye tilføjes uden yderligere varsel.
  2. Din bedømmelse accepteres kun hvis du er i Danmark. Befinder du dig i udlandet afvises din bedømmelse.
  3. Du må ikke anvende bandeord eller latrinære eller seksuelt ladede udtryk. Enhver form for uhøvisk sprogbrug fjernes øjblikkeligt. MassagePlus forbeholder sig derfor retten til at rette i eller slette bedømmelser eller dele deraf, uden yderligere varsel.
  4. Det er forbudt at beskrive seksuelle ydelser i en bedømmelse. Derfor er ord eller forkortelser som HJ, BJ, Fuldpakke og beslægtede ord ikke tilladt. Det er tilladt at bruge udtryk der roser massørens håndelag, charme mv. og beskrive denne som skælmsk og charmerende eller lignende udtryk. Ordinær sprogbrug fjernes uden yderligere varsel.
  5. MassagePlus kan slette, rette eller erstatte dele af eller hele bedømmelsen, hvis kvaliteten af skrivelsen er for lav eller teksten indeholder for mange fejl. For at gøre ulæselige bedømmelser mere læsevenlige kan stavefejl rettes og af punktum, komma og lign. tegn indsættes af MassagePlus. Du opfordres derfor til at anvende stavekontrol under skrivningen og bruge punktum til at adskille sætninger.
  6. MassagePlus kan ændre i bedømmelser uden varsel og uden at angive årsag.
Opret egen bedømmelse
29/09/2018 af AarhusM
Efter læsning af en del anmeldelser så ...

Efter læsning af en del anmeldelser så måtte Kayly bare besøges. Hvem bliver ikke fristet af nedenstående?

"prøv kayly , "aldrig blevet skuffet hos Kayly ","Frisk, smuk og humørbombe, "forrygende omgang hos Kayly , man finder simpelthen ikke en meget bedre massage", "Besøgte livstykket Kayly"

Jeg gjorde lidt forarbejde ved at øge på google.dk efter "kayly thaimassage". Jeg fandt brugbar information forskellige steder og blev specielt glad da jeg optagede rangeringssystemet.

Bestilt en tid til engang i forrige uge. Dagen efter afsted mod Nørrebrogade i Vejle i den frustrerende og tætte trafik mens regnen pisker ned mod den beskidte rude og man optager man har glemt at fylde sprinklervæske i. Kølig og fugtig dag. Det kan kun blive bedre når man ankommer til Kaylys sted.

Ankommer, ringer på og Kayly åbner. Kayly og en pige med bøjle i tænderne er til stede. Stedet er charmeforladt og uindbydende og indrettet af person uden sans for tingenes skønhed. Det virker ikke rodet som sådan men selve indretningen er rodet. Træder man ind i en butik bør man modtages i en form for reception og ikke noget der ligner en privat stue. Generel indtryk af stedet hverken er hyggelig eller kold men blot rodet.

Går med Kayly ind i gangen og værelset bagved, låser døren og taler om hvad der skal ske. Samtalen foregår på en blanding af dansk og engelsk så Kayly taler ikke fantastisk godt dansk. Kayly er meget sød og kæk og spiller rollen som humørbombe, livsstykke osv. For mig virker hun lidt vulgær og dermed uprofessionel og jeg er ved at blive småirriteret på hende. Sandsynligvis noget hun har lært på barer i Thailand. Rolig fans - Kayly gør et mere positiv indtryk senere. Vi aftalte massagens varighed og art

Ikke den mest fantastiske oplevelse men det tæller gevaldigt opad at Kayly anstrenger sig for at gøre oplevelsen god for mig. De 30 minutter jeg aftalte fik jeg også. Hun skal virkelig have ros for den fine servicen og den fyldte tid.

Kayly kan godt lide at snakke med sine kunder og der er hun mere afslappet og langt behageligere end når hun spiller rollen som kæk livsstykke :)

Kayly får 4 af 5 stjerner eller 8 af 10 alt efter hvad man foretrækker. Kayly kan absolut anbefales hvis man vil have noget for sine penge.

Kayly har et stabilt og ukompliceret prissystem oplyser hun mig. Hun går ikke på kompromis. Så de hemmelige og sædvanlige Vejle priser afsløres her. Kaylys udgave selvfølgelig.

Massage 60 min er 350 kr, Massage 30 min er 200 kr. F.eks. forstod jeg på hende at hvis man ikke havde penge nok med så skar hu tid. Kort og kontant og hun vil ikke forhandle priserne ned da hun har nok kunder. Hvordan man efter min mening skal opføre sig overfor kunder kan man lære af Pat på Saibua i Århus. Der er mere stil og klasse og man får stadig en god omgang thai- eller oliemassage; nok bedre end hos Kayly og på en professionel måde. Men smag og behag.

Kayly var et rigtig godt bekendskab.

Åbningstider

mon 10:00-21:00
tue 10:00-21:00
wed 10:00-21:00
thu 10:00-21:00
fri 10:00-21:00
sat
sun
Happy hour

Priser

Massage 30 min 200 kr.
Massage 60 min 300 kr.
Oplysningerne på denne eller andre sider kan være forældede eller forkerte. Kontakt klinikken selv for at verificere information.
Egne noter i din browser. Snarest muligt kan de gemmes online og deles med andre.