COVID-19: Husk coronapas. Tip polititet ved brud på regler.

Resume

Romzai Wellness (Vallensbæk Thaimassage) er stiftet pr. 01/07 - 2006 og fået tildelt CVR-nummeret 29575568, og har adresse i Vallensbæk strand. Virksomheden er en enkeltmandsvirksomhed med branchekode 869090 Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n..

Fuldt ansvarlig deltager i Romzai Wellness (Vallensbæk Thaimassage) er Chanthip Boonsawat Andersen.

Kontakt klinikken på [email protected] . eller på telefon.

Seneste ændring på klinikkens profil, på MassagePlus, skete 2018-10-14. Klinikkens profil blev oprettet i 1970-01-01

Der arbejdes på følgende:

Bemærk at MassagePlus sandsynligvis nedlægges i løbet af efterår/vinter, og brugbar indhold såsom information om validerede klinikker overføres til portal for alternative behandlere.

Er du interesseret i at overtage og drifte MassagePlus, inklusiv software og klinikdata, så send en mail til kontakt (at) massageplus.dk

Generel tip - Gå-igen-taktik mod overpriser

Ofte bliver man præsenteret med en noget højere pris ved fremmøde end aftalt. En ofte set ublu frækhed. Sker dette bør du øjeblikeligt og uden yderligere diskussion gøre tegn til at forlade stedet.

Beklag dig hvis prisen ikke er som aftalt og sig farvel.Gerne allerede i receptionen. Er du kommet til massagerummet så påbegynd påklædning. Du bliver med garanti stoppet og tilbudt den aftalte eller bedre pris. Prisen for thaimassage er mellem 300 - 500kr for 60 minutters massage.

Advar evt. andre mulige kunder ved at skrive en anmeldelse. Dette opleves ikke hos seriøse klinikker

Gå-igen metoden er også effektiv hvis du besøger klinikken uden forudgående aftale. Årsagen er at dit besøg er et uventet mersalg som klinikken ikke vil gå glip af.

Baggrund: I Thailand forventes at priserne forhandles. Når massøren oplyser en ublu pris så er det en opfording til dig at give et passende modbud. Tag udganspunkt i den pris du vil give (helst ikke over 350) kr. tilføj lidt teater ved at give tegn til at gå igen. Prøv det! Du bliver positiv overrasket.

Nærmeste thaimassører

Sidst ændret af Admin

text to copy